iServer 2 - zjednodušení monitorování pro každého

iServer 2 od společnosti OMEGA Engineering vám přináší snadno použitelné řešení pro sledování teploty, vlhkosti a tlaku. Řešení ideální pro jakékoli prostředí, od kancelářských budov až po průmyslové areály. iServer 2 funguje jako váš vyhrazený monitorovací asistent, který nepřetržitě kontroluje a zaznamenává data o okolním prostředí. Díky velkému vnitřnímu úložišti můžete bezpečně uchovávat naměřené záznamy až deset let.

Nastavení přístroje je pro uživatele snadné. Zapojte napájení a přiloženou snímací sondu a okamžitě můžete začít monitorovat okolní prostředí. Na obrazovce se zobrazí měřená data v reálném čase, což vám umožní na první pohled vidět jak měřené hodnoty tak i trendy. iServer 2 je navržený s ohledem na jednoduchost obsluhy, umožňuje přístup k podrobným zprávám, dovolí jednoduše upravovat nastavení nebo přijímat upozornění na problémy, to vše pomocí pouhých několika kliknutí.

Benefity iServeru 2

● snadné sledování podmínek okolního prostředí - teplota, vlhkost a tlak
● jednoduchý přístup k historickým záznamům dat pro úplný přehled
● okamžitá upozornění, abyste mohli rychle reagovat na jakékoli změny
● odolný design pro průmyslové použití, dostatečně jednoduchý pro každodenní monitorování
● funkce duální sondy

iServer 2 podporuje širokou škálu snímačů a je dostatečně všestranný pro různé aplikace, což zajišťuje stálou kontrolu optimálních provozních podmínek u vaší aplikace.

Uživatelské webové rozhraní iServeru 2

Zjistěte, jak může iServer 2 zjednodušit vaše monitorovací úlohy

Doporučené produkty2