Nejnovější software Omega Enterprise Gateway

OMEGA Engineering oficiálně vydala svůj nejnovější software OMEGA Enterprise Gateway. OEG verze 2.3 zjednodušuje monitorování a ovládání systému. S dostupným OPC-UA/DA umožňuje snadnou integraci OMEGA zařízení do vaší stávající infrastruktury.

S přidáním „Enterprise Módu“ nyní OEG verze 2.3 podporuje brány ekosystému Omega Link v prostředích lokálních sítí LAN – první upgrade požadovaný přímo od zákazníků IIoT.

OEG verze 2.3 poskytuje přímou cestu upgradu pro nahrazení starších produktů na mnohem robustnější komunikační protokol Omega Link s delším dosahem komunikace.

Co je OEG?

OMEGA Enterprise Gateway je mostem mezi snímacími zařízeními OMEGA a průmyslovými aplikacemi. Jedná se o samostatný IoT software pro snímání, který poskytuje integraci zařízení, monitorování jejich stavu, záznam dat, vizualizaci a analýzy.

Software OEG podporuje mnoho OMEGA zařízení. OMEGA Enterprise Gateway může přenášet snímaná data do aplikací vyhovujících OPC UA, jako jsou SCADA, HMI, MES atd. prostřednictvím serveru OPC UA. OEG je také náhradou za OMEGA software jako OPC Server, iCONNECT, iLOG HTTPGet, iPort, Mail Notifier, Virtual Coordinator a OMEGA Dashboard. OEG podporuje produkty jako jsou starší (legacy) sondy a snímače OMEGA, bezdrátové vysílače, smart sondy a smart komunikační rozhraní.

► Zjistěte více o OEG

Doporučené produkty2