Náš snímač HANI™ byl jedním z vítězů ceny LEAP

Náš nejnovější a nejvíce inovativní, vysoce přesný teplotní snímač HANI™ i nadále dělá dojem na profesionály ve světě inženýringu. Nedávno byl neinvazivní snímač HANI™ společnosti OMEGA oceněn čestným uznáním v kategorii Switches & Sensors v rámci ocenění Leadership in Engineering Achievement Program (LEAP) 2022. Ocenění LEAP Awards oceňuje nejinovativnější a nejprogresivnější produkty v kategorii designového inženýrství a zahrnuje celkem 14 kategorií.

To, co odlišuje LEAP Awards od tolika jiných programů udělování cen, je zapojení inženýrské komunity – představuje nezávislou porotu složenou ze 14 inženýrských a akademických profesionálů.

OMEGA je hrdá na naše inovativní snímače HANI™ a celý tým, který stojí za tímto převratným produktem. HANI™ dělá to, co jen málokdo v inženýrském světě považoval za možné: poskytuje přesnost a rychlou odezvu invazivních snímačů, ale instaluje se stejně snadno jako povrchové příložné snímače. Se snímačem HANI™ není nutné žádné řezání, žádné vrtání, žádné svařování a hlavně žádné nákladné prostoje ve výrobním procesu.

Gratulujeme všem letošním vítězům LEAP Awards!

► Zjistěte více o našem snímači HANI™

Doporučené produkty4