Spolupracující student získává prestižní cenu

Dne 10. května měla společnost OMEGA to potěšení zúčastnit se slavnostního ceremoniálu Cooperative Education Award 2023 na univerzitě Drexel ve Philadelphii. Ocenění Cooperative Education Awards každoročně oslavují pokračující úspěchy kooperativních programů univerzity Drexel a vybraná skupina studentů, zaměstnavatelů a učitelů je oceněna za vynikající práci v programu. Ken Leibig, technický ředitel společnosti OMEGA, nominoval spolupracovníka Davida Austina za jeho významnou práci na projektu teplotního snímače HANI™.

Z 200 nominovaných byl David jedním z pouhých 10 studentů (a jediným studentem inženýrského programu), kteří byli vybráni pro toto prestižní ocenění. Během svého působení ve společnosti OMEGA David výrazně přispěl týmu inženýrů. Na pravidelných schůzkách týmu David diskutoval o některých testovacích datech, která se nezdála v souladu s očekáváním a učinil akutní pozorování ohledně patentovaného algoritmu pro snímač HANI™. Toto pozorování vedlo Davida k vytvoření nového algoritmu pro snímač HANI™, který fungoval lépe, než algoritmus původní.

David je nyní zahrnut jako spoluvynálezce v dalším předběžném patentovém spisu a je jediným externím spolupracovníkem v historii programů společnosti OMEGA, který přispěl dostatečně velkým dílem, aby mohl být zahrnut do patentové přihlášky.

Ken Leibig, který je také absolventem univerzity Drexel, říká: „Věděl jsem, že kooperativní program univerzity Drexel je skvělý, a proto jsem pomáhal vytvořit spolupráci se společností OMEGA Engineering, když jsem v roce 2018 začínal pro Omegu pracovat. Věděl jsem, že to bude úspěšný program, ale nikdy jsem si nepředstavoval, že budeme mít tak působivého a talentovaného studenta jako je David Austin.“

Gratulujeme Davidu Austinovi a děkujeme za neuvěřitelnou práci pro společnost OMEGA!

Doporučené produkty4